91379601

Kód: 2304-097
Novinka X Reg Only
Značka: 2N
23 743 Kč 19 622 Kč bez DPH
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

2N PICard Commander Licence

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jednorázová licence na připojenou externí USB čtečku (pro vygenerování nové licence je potřeba tzv. „klíč zařízení“ připojené USB čtečky) 2N® PICard Commander je softwarová aplikace pro šifrování přihlašovacích údajů na přístupových kartách. Aplikace vytváří projekty, které vygenerují sadu šifrovacích a čtecích klíčů. Čtecí klíče projektu lze importovat do 2N zařízení nebo do 2N® Access Commanderu, který následně zajišťuje distribuci čtecích klíčů do připojených 2N zařízení.

Technologie 2N® PICard je určena pro šifrování karet MIFARE® DESFire® EV2 a MIFARE® DESFire® EV3. V aplikaci 2N® PICard Commander je možné nahraná data na přístupových kartách mazat. Funkce aplikace 2N® PICard Commander je podmíněna zakoupením licence.


Licence je vázána na USB čtečku, která bude používána společně s programem k šifrování karet. K vygenerování licence budete potřebovat Device key, který můžete najít v záložce Help/License.


VÍCEÚROVŇOVÉ ZABEZPEČENÍ

Hlavní šifrovací klíče jsou zcela v rukou zákazníka, celý projekt je chráněn silným heslem a spolehnout se můžete i na symetrické (AES-128) a asymetrické (ECDSA) šifrování.


FLEXIBILITA

Nástroj je vhodný jak pro facility manažery spravující konkrétní budovu, tak pro systémové integrátory starající se o více objektů. Integrátoři mohou nabízet správu zabezpečených karet i jako službu.


PŘIZPŮSOBEN POTŘEBÁM ZÁKAZNÍKA

Karty můžete nastavit výhradně pro použití s 2N přístupovým systémem (maximální bezpečnost), nebo umožnit jejich použití i v jiných oblastech (např. pro tiskárny, kávovary). Již používáte své karty? I na ně lze zapsat přístupová oprávnění 2N® PICard!


FUNKČNOST BEZ KOMPLIKACÍ

2N® PICard Commander jsme navrhli tak, aby uživatel nemusel být odborníkem na RFID karty a přitom mohl snadno vytvářet a spravovat zabezpečená přístupová oprávnění.


POSTAVEN NA STANDARDU MIFARE® DESFIRE®

Minimalizujte možnost kopírování přístupových karet. MIFARE® DESFire® je nejrozšířenějším standardem zabezpečených karet, který se vyznačuje perfektním poměrem rychlosti, výkonu a ceny.


Konfigurační manuál: zde

Licence je distribuována formou licenčního souboru emailem obvykle do 2 pracovních dnů od objednání.

Licence je vázána na konkrétní USB čtečku karet. K získání licence je proto nutné uvést Device key zařízení čtečky, který naleznete v informacích o licenci v 2N® PICard Commanderu (záložka Help › License). Pro zobrazení klíče musí být čtečka karet připojena k počítači.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: